Заявете участие

„Как да ги стигнем латвийците?“ – Бисер Манолов

Фондация „Контакти без ограничения“ и Дискусионен клуб по приложна икономика с гостоприемството на Божидар Данев и със съдействието на департаменти „Икономика“, „Бизнес администрация“, Публична администрация“ организират публична дискусия на тема: Как да ги стигнем латвийците?. Дискусиите създават възможност за обсъждане на актуални въпроси по предварително обявена тема, касаеща макроикономическите проблеми на страната.
Дискусиите са насочени към студенти и докторанти от НБУ и отворени за възпитаници на други висши учебни заведения и предназначени за всички с интереси в областта на приложната икономика и бизнес администрация.
За гости ще бъдат канени личности с принос, постижения и доказани качества в областта на приложната икономика у нас и в чужбина.

Линк към статията „Поне да ги стигнем латвийците….“

http://www.bissermanolov.com/2015/%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B9%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5/

БИСЕР МАНОЛОВ
Финансист. Член на борда на Фонда за гарантиране на влоговете на гражданите. Един от създателите на Българската дилърска асоциация.
Има магистърска степен по икономика от УНСС. От 1990 г. работи в банковия сектор. Един от основателите на Българската дилърска асоциация и неин председател в периода 1998-2002 г. Член е и на изпълнителния съвет на Международната асоциация на институциите за гарантиране на депозитите. Избран за председател на борда на Фонда за гарантиране на влоговете на гражданите от правителството на Симеон Сакскобургготски. Мандатът му е продължен от Тройната коалиция. Върнат в борда от квотата на Асоциацията на търговските банки.

Публикувано в Дискусионен клуб. Постоянна връзка.