Заявете участие

За високите токчета и стъкления таван в бизнеса с Диана Митева

На 21 януари 16 г. Дискусионен клуб по приложна икономика проведе деветата си среща в аудитория „Божидар Данев”, НБУ. Гостува ни г-жа Диана Митева – член на УС на банка ДСК и изпълнителен директор – първата дама, която взема участие в дискусиите на Клуба.
Г-жа Митева сподели с участниците в срещата за професионалния си път и годините прекарани в банковата сфера. Разкри пред аудиторията, че таван, а още по-малко стъклен, в бизнеса няма. Всичко зависи от целите и предизвикателствата, които човек поставя пред себе си. За пореден път стана ясно, че любопитството и непрестанното усъвършенстване и учене са в основата на успеха. Учене под най-различни форми, за нуждата от положителна нагласа към околните и качествата, които непрестанно се опитва самата тя да развива, като търпение, уважение, общуването.
За тези, които не успяха да присъстват, а темата за високите токчета и стъкления таван в бизнеса им е била любопитна, публикуваме едно интервю на Диана Митева пред в. Капитал http://www.capital.bg/specialni_izdaniia/zhenite_v_biznesa/2014/12/11/2434959_diana/

Благодарим за невероятната среща и въодушевлението, с което ни зареди Диана.
За повече информация и преглед на дискусиите посетете ФБ страницата на Дискусионен клуб по приложна икономика https://www.facebook.com/dcae.nbu.bg/ , където ще намерите и записи от предходните ни срещи.

Следващата среща на ДКПИ ще се проведе на 23 февруари 2016 г. По темата „Трансформация в банковите индустрии” ще разговаряме с г-н Емил Хърсев.

DSC_0072

DSC_0074

DSC_0080 copy

DSC_0081

DSC_0083 copy

DSC_0084

DSC_0085

DSC_0063

DSC_0064

DSC_0065

Публикувано в Дискусионен клуб. Постоянна връзка.