facebook

Училище за професионално и продължаващо обучение

Международна седмица на коучинг в НБУ

 

 

Международната седмица на коучинг (International Coaching Week - ICW) е ежегодно глобално честване на коучинга, включващо международни и местни коучинг инициативи по целия свят.

 

През тази година ICW 2020 се проведе от  4–10 май 2020 г. и официалното ѝ начало в България бе дадено онлайн, с партньорството на Нов български университет (НБУ), на 4-ти май (понеделник) с безплатен публичен уебинар, от който участниците научиха как коучингът би помогнал за тяхното личностно и професионално развитие, как би ги подкрепил в целеполагането им и в постигането на положителни резултати, и какви са ползите от коучинга. Всеки един от тях имаше възможност да опита коучинг в лични демо-сесии със сертифициран коуч, което показа, че коучингът работи перфектно и онлайн. В събитието участваха и студенти на НБУ, които опитаха кариерен коучинг.

 

Презентацията от събитието може да изтеглите от тук.

 

По време на ICW 2020, коучовете от българския клон на Международната коучинг федерация (ICF Bulgaria (International Coach Federation Bulgaria Chapter), предложиха разнообразни дейности и промоционални услуги в подкрепа на местните общности и каузата коучинг със слогана "Опитай коучинг".

 

 

Организатори на събитието:

 

 

 

За доп. информация:

Училище за професионално и продължаващо обучение (УППО)

Нов български университет

Корпус 2, Офис 208
ул. "Монтевидео" 21
гр. София

Тел.: 02/ 8110 110 (опция 6)
E-mail: uppo@nbu.bg